Keresés ebben a blogban

2011. szeptember 5., hétfő

Streetfestival 2011

Augusztus 27-én volt a belvárosban a Streetfest, ott voltunk, jók voltunk, táncoltunk, mászkáltunk, ettünk-ittunk, kávét ittunk hogy WCre mehessünk (fizetős lulumachen) . Egészen jó életérzés volt, kezdem élvezni az ittlétet.


Nyilván munka híján az ingyenes programokra koncentrálok folyamatosan - és szerencsénkre Bécsben ez egyáltalán nem ritka. A Streetfestival hasonló mint a Love Parade, csak kicsiben, és kevesebb a transzFeró.


  15 zene-kamion volt összesen, legtöbbje az elektronikus zene valamely mellékágát képviselte, azonban volt egy rap-kamion is, meg pár guruló popzenediszkó.


Nekem való party volt, mert a szokásos hajnali 1 óra helyett délután fél 3-kor brutál jó proresszívet meg house-t játszottak a lemezpörgetők.



Föl-alá mászkáltunk belehallgatva mindegyik kamion zenéjébe, végül a Scene1-nél maradtunk, szerintem nagyon komoly volt.

  Az induláskor nem voltak sokan, szép lassan gyűlt a tömeg, de még 5 körül sem tapostak a lábamra, az igazi buli szerintem este volt, amikor beálltak a kamionok a térre, és akkor ott lehetett topogni hajnalig.





Voltak érdekes figurák, de annyira kevés volt a freak, hogy igazán családias volt a hangulat, simán vinném a gyermekeimet is...persze fülvédővel...

2 megjegyzés:

  1. Hétvégén menjetek Tarmwaytag-ra. Az is ingyenes. Lehet venni pár centért használt buszmegálló táblát vagy a metrókocsiban található megálló táblát. Mi tavaly szereztünk ilyet. :-)

    VálaszTörlés
  2. Jaj de jó lenne...de épp Szombathelyen leszünk...úgyhogy ezt most ki kell hagynunk...viszont lesz 16-án Bücherflohmarkt illetve 18-án valami dobolós műsor a Donauinselen, oda tuti megyünk :)

    VálaszTörlés